Oppstart av Tech Cluster West

bilde
Foto: En smilende gjeng som gleder seg til oppstart! Fra venstre Mats Tonning, Børge Kvamme, Tor Jobs Gjøsæter, Knut Eide Løkhammer.

Tech Cluster West er et møtepunkt for IT og teknologiglade personer i regionen. Der formatet er at en møtes en gang i måneden for å presentere og diskutert aktuelle teknologi trender. 22. september blir det oppstart av Tech Cluster West på Kunnskapshuset.

Målet med Tech Cluster West er å:

• Skape en møteplass for teknologiinteresserte

• Skape interesse for teknologi i tidlig alder

• Formidle teknologi som blir brukt av bedrifter og enkeltpersoner i regionen

• Synligjøre at det finnes et teknologimiljø og arbeidsplasser for personer som ønsker å flytte tilbake i regionen

Initiativtakere bak Tech Cluster West er Tor Jobs Gjøsæter (Ilder AS), Knut Eide Løkhammer (Group M), Mats Tonning (iteam AS) og Børge Kvamme (iteam AS).

Initiativtakerne ønsker veldig gjerne innspill på interessante temaer fra både bedrifter og enkeltpersoner. Om du har noe du ønsker å presentere aktuelle teama så er det bare å ta kontakt.

Tema for første samling vil være «Droner, status 22» og vil ta for seg droneteknologi og status pr. 2022. Vi vil gå praktisk til verks og gi en 101-innføring i dronebygging.

Vi vil og se på hva som har skjedd med «Drone racing» miljøet som til dels har flytta inn i simulatorer for å ivareta trygghet. Og så vil vi se nærmere på programmeringsinterface mot droner.

Sjå alle nyhende