LOS Elektro vann viktig kontrakt

bilde

LOS Elektro AS valgt som leverandør på rammeavtale for Forsvarsbygg region Vest/Vestland fylke.

Rammeavtalen omfatter leveranse av elektroarbeid i forbindelse med ordinær drift og vedlikehold av Forsvarsbygg sin bygningsmasse og operative elektroanlegg i region Vest/Vestland fylke. Kontrakten har en varighet på inntil 4 år, og har en verdi på inntil NOK 100 mill.

For LOS Elektro AS vil denne avtalen være en viktig brikke i å sikre økt forutsigbarhet. Vi vil med bakgrunn i disse kontraktene øke vår bemanning i Bergen. LOS Elektro AS anser avtalen som en kvalitet- og tillitserklæring.

- Det er alltid en anerkjennelse å bli foretrukket som leverandør på rammeavtale. Forsvarsbygg er en attraktiv kunde med mange spennende prosjekter, og vi ser fram til nye oppgaver, sier daglig leder Oddgeir Alvsvåg i LOS Elektro AS.

Denne avtalen vil sikre oss gode leveranser og gi stabil og høy aktivitet på vedlikehold, samt gi oss enstyrket markedsposisjon. Det er LOS Elektro AS sin avdeling i Bergen - lokalisert på Straume - som vil ha ansvaret for kontrakten. Vi er stolte over denne tildelingen og takker Forsvarsbygg for tilliten.

Vi ser frem til et godt samarbeid!

Sjå alle nyhende