Hordfast

Det nye Vestlandet 2023

bilde

Bergen Næringsråd, i samarbeid med Hordfast, Rogfast, Stord Næringsråd, Næringsforeningen Haugalandet og Næringsforeningen i Stavanger inviterer til konferansen, «Det nye Vestlandet».

Konferansen har blitt en årlig tradisjon og arrangeres for fjerde gang i Bergen/Flesland. Dette er blitt en viktig møteplass der politikere, veimyndigheter og næringslivsaktører utveksler kunnskap og framtidsbehov. Rogfast er under bygging, Hordfast får byggestart i 2026.

Konferansen vil gi deg et vindu inn i en framtid der du kjører Bergen- Stord på 45 minutter, Stavanger – Haugesund på 45 minutter og hele strekningen på 2 timer. Dette betyr en reisetids revolusjon vi ikke finner maken til i hele Europa ! – og vil bety enorme muligheter for samvær, samhandling og integrering for bedrifter, arbeidstakere og folk generelt.

Du vil møte:

Ledelsen i Samferdselsdepartementet, ledelsen i Statens vegvesen, flere ledende transport- og næringspolitikere fra Stortinget, fra fylkeskommunene og de store byene.

Dessuten et bredt sammensatt panel av bedrifter som vet hvor skoen trykker og hva som må til for å møte framtidig konkurranse i inn- og utland.

Meld deg på! Gå ikke glipp av viktig informasjon for deg og din bedrift!

Sjå alle hendingar